Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін привітав архієпископа Харківського і Богодухівського Онуфрія з призначенням на посаду керуючого Харківською єпархією

Михайло Добкін привітав архієпископа Харківського і Богодухівського Онуфрія з призначенням на посаду керуючого Харківською єпархією

Сьогодні в Благовіщенському соборі Харкова відбулися урочисті заходи з нагоди призначення архієпископа Харківського і Богодухівського Онуфрія керівником Харківської єпархії. Привітати нового керівника єпархії прийшли голова ХОДА Михайло Добкін, Харківський міський голова Геннадій Кернес, перший заступник голови області Валентин Дулуб, народні депутати України Валерій Писаренко та Дмитро Шенцев, депутат Харківської обласної ради Дмитро Добкін, а також керівники правоохоронних органів та вищих навчальних закладів Харківщини.

«Вельмишановний Владика Онуфрій! Сьогодні ми зустрічаємо Вас як керівника Харківської єпархії. Рішення Господа, яке втілилося в указі Синоду Української Православної Церкви, повністю відповідає сподіванням і очікуванням пастви, яка відчуває до Вас глибоку повагу як до людини, яка і словом, і ділом не раз доводила свою любов до Господа, людей і церкви.

Вітаю Вас від Харківської обласної адміністрації, обласної ради, керівництва міста і від усіх тих, хто разом з Вами буде молитися за процвітання нашої країни, нашої Слобожанщини і людей, що живуть тут. Дай бог Вам здоров'я і мудрості робити все так, щоб церква і віра на Слобожанській землі процвітали, як і в попередні століття, особливо за правління видатних архієпископів, яких Господь посилав на Харківщину», - з такими словами Михайло Добкін звернувся до нового керівника Харківської єпархії.