Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Пам’ять загиблих вшанували на меморіалі «Висота маршала І.С. Конєва»

Пам’ять загиблих вшанували на меморіалі «Висота маршала І.С. Конєва»

Сьогодні на Національному меморіальному комплексі «Висота маршала І.С. Конєва» відбулось урочисте покладання квітів до обеліску з барельєфом І.С. Конєва з нагоди 67-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Участь у заході взяли заступник голови Харківської облдержадміністрації Віталій Алексейчук, представники Дергачівської райдержадміністрації, ветерани війни, представники духовенства та громадськості.

Перед початком урочистостей гості та ветерани відвідали каплицю Іоанна Воїна, де відбулась поминальна служба. Присутні поклали квіти до стели з зображенням маршала І.С. Конєва, вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання та взяли участь у мітингу, що відбувся на майданчику урочистостей перед музеєм «Харківщина у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років». 

«Сердечно вітаю всіх ветеранів, всіх учасників війни і просто жителів області із 67-ю річницею Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Сьогодні ми вшановуємо пам’ять тих, хто віддав своє життя заради майбутнього свого народу. Нехай завжди над нашою країною було мирне небо, а наші ветерани завжди відчувають себе переможцями. Вічна слава загиблим!» – зазначив Віталій Алексейчук.