Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Савін зустрівся з обдарованими дітьми області та їхніми батьками

Євген Савін зустрівся з обдарованими дітьми області та їхніми батьками

Сьогодні у малій залі Будинку рад відбулася зустріч заступника голови ХОДА Євгена Савіна з учнями - переможцями IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів і ІІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України. У заході також взяли участь начальник ГУ освіти ХОДА Роман Шаповал, ректор Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна Віль Бакіров, директори навчальних закладів Харківщини та батьки учнів.

Євген Савін від імені голови Харківської ОДА Михайла Добкіна привітав дітей з їх перемогами у всеукраїнських олімпіадах та захистом робіт у Малій академії наук України.

«Я ставлюся з великою повагою до того, що ви на такому короткому етапі свого життя вже стільки змогли досягти. Велике вам за це спасибі. Попереду у вас велика дорога, не розгубіть свій талант, докладіть всіх зусиль, щоб далі залишатися лідерами, кожен по своєму напрямку. Сьогодні ви показали все, що ви можете. Завтра ви повинні перенести це до ВНЗ, а далі в реальне життя. Тому що ви еліта нації, а еліта нації рухає суспільством. І чим краще і якісніше підготовлена еліта, тим краще і якісніше життя в нашому суспільстві», - звернувся Євген Савін до учнів.

Після вітального слова заступник голови ХОДА вручив учням пам’ятні подарунки, а їх батькам – подяки від голови Харківської обласної державної адміністрації та голови Харківської обласної ради.

Теги