Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У нас в регіоні порядок був, є і буде, і жодні політичні сили нам його не порушать. Михайло Добкін

У нас в регіоні порядок був, є і буде, і жодні політичні сили нам його не порушать. Михайло Добкін

Незважаючи на будь-які провокації окремих політичних сил, на Харківщині не припиняється щоденна копітка робота всіх служб міста і області з підготовки регіону до 9 травня, до Євро-2012, з благоустрою всіх територій. Як заявив сьогодні в ході сесії Харківської обласної ради голова ХОДА Михайло Добкін, Харківська область живе і працює за налагодженою схемою, і жодні політичні демарші і мітинги не можуть цьому перешкодити.

«Такі мітинги, напевно, будуть відбуватися у нас часто, раз у нас йдуть засідання суду у справі Юлії Тимошенко. Але якщо хтось думає, що комунальні підприємства Харкова будуть брати паузу і не працювати під час цих акцій, він глибоко помиляється. Комунальні підприємства наводили порядок у місті і будуть наводити. Не дарма місто Харків посіло перше місце з благоустрою за оцінкою Міністерства розвитку інфраструктури та ЖКГ. Я впевнений - у нас в регіоні порядок був, є і буде, і жодні політичні сили нам його не порушать. Харків'яни повинні ходити по своєму місту, не боячись за свої життя, вони не мають боятися, що якісь приїжджі люди будуть заважати їм нормально жити і працювати», - заявив глава області.

За його словами, завдяки злагодженій роботі виконавчих служб та правоохоронних органів в Харкові вдалося уникнути зіткнень 19 квітня, коли відбулося перше засідання у справі Юлії Тимошенко.

«Хочу сказати слова подяки всім тим міліціонерам, які охороняли громадський порядок, не допускаючи зіткнень. А вони могли б бути, тому що в наше мирне місто з інших регіонів України приїхало понад 300 автобусів з людьми, які підтримують аполітичну силу «Батьківщіна», разом з ними приїхало 100 депутатів БЮТ. Незважаючи на рішення суду про те, що заборонено встановлювати намети чи інші форми агітації на тій території, яка готується до 9 травня, до проведення Євро-2012, вони ставили намети і організовували мітинг. Але харківська міліція здатна навести порядок. Є судові виконавці, правоохоронці, які роблять все, щоб не допустити провокацій і зіткнень серед тих тисяч людей, які зібралися на площі», - підкреслив Михайло Добкін.