Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

III Харківська туристична бієнале буде присвячена презентації об’єктів туристичної інфраструктури

III Харківська туристична бієнале буде присвячена презентації об’єктів туристичної інфраструктури

26 квітня 2012 року о 15:00 в приміщенні Харківського національного академічного театру опери та балету імені М.В. Лисенко відбудеться III Харківська туристична бієнале, яка буде присвячена презентації об'єктів туристичної інфраструктури Харківського регіону. Про це сьогодні в ході прес-конференції начальник управління культури та туризму Дмитро Кузнєцов.

Він нагадав, що перша бієнале була оглядовою під назвою «Туристичні перлини Харківщини». Тоді була проведена так звана ревізія всіх туристичних об’єктів Харківщини. Друга виставка показала більш прагматичні результати. Вона була присвячена туристичним маршрутам області.

«По тенденції бажаючих взяти участь у виставці ми можемо говорити про те, що для організацій, пов’язаних з туризмом, це достатньо приваблива площадка. Вже быльше 50 суб’єктів подали заяви на участь у виставці. Це і приватні структури, представники районів області. Буде представлений туристично-інформаційний центр, харківський аеропорт, а також представники ресторанного та готельного бізнесу. Тобто, ми хочемо подивитись на готовність об’єктів інфраструктури в туристичній сфері Харківської області, яка буде затребувана і до Євро 2012, і після нього», - зазначив Дмитро Кузнєцов.