Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині відкрилася Обласна сувенірна лавка «Слобожанський сувенір»

На Харківщині відкрилася Обласна сувенірна лавка «Слобожанський сувенір»

Сьогодні відбулося урочисте відкриття Обласної сувенірної лавки «Слобожанський сувенір». В лавці було представлено більше 100 сувенірних виробів майстрів Харківської області: керамічних, дерев’яних, фігурних виробів, а також картин, вишивок, бісероплетіння. У заході взяли участь заступник голови Харківської ОДА Євген Савін, перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко, заступник голови Харківської обласної ради Людмила Давидова та начальник управління культури та туризму ХОДА Дмитро Кузнєцов.

«В Харківській області велика увага приділяється розвитку туризму, починаючи з проведення туристичних виставок до відкриття інформаційних пунктів у місцях прибуття гостей Харкова і області. Наступним кроком є відкриття та подання Слобожанщини в сувенірах. Одним з таких елементів розвитку туристичної мережі в Харківській області є, власне, відкриття мережі сувенірних лавок, де представлені роботи харківських майстрів. Сьогодні відкрилася перша з таких лавок. У подальшому подібні з’являться і в районах області», - сказал Євген Савін.

«У цій крамниці представлені твори майстрів Слобожанщини. Наша земля багата ними. Дійсно, це велика подія в житті нашого регіону», - додала Олена Олешко.

Обласна сувенірна лавка «Слобожанський сувенір» буде працювати з 10.00 до 18.00 з пн.-пт.