Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Для забезпечення населення Харківської області якісною питною водою у 2011 році в регіоні було освоєно майже 49 мільйонів гривень

Для забезпечення населення Харківської області якісною питною водою у 2011 році в регіоні було освоєно майже 49 мільйонів гривень

У Харківській області проводиться активна робота по забезпечення мешканців регіону якісною питною водою. Зокрема, у 2011 році на ці цілі з бюджетів різних рівнів було направлено 48,8 мільйонів гривень. Про це сьогодні в ході засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій повідомив начальник Головного управління ЖКГ та розвитку інфраструктури ХОДА Роман Грива.

«Для забезпечення населення Харківської області якісною питною водою у 2011 році з бюджетів усіх рівнів були направлені кошти в обсязі 48,8 млн.грн. (в тому числі 23,4 млн.грн. - державний бюджет, 12,4 млн.грн. - обласний бюджет, 6,5 млн.грн. - місцеві бюджети, 6,5 млн.грн. - кошти підприємств). Це дозволило провести роботи з реконструкції 2-х веж Рожновського по вул. Чайковського та вул. Піщаної в смт Безлюдівка Харківського району потужністю 50 мЗ на годину; системи водопостачання та водоочищення з установкою блочної хімічної очистки на водозаборі ЦРЛ у м. Барвінкове; очисних споруд в смт Зачепилівка, м. Барвінкове і будівництво очисних споруд у м. Зміїв; каналізаційних мереж у м. Чугуїв, м. Балаклія, с. Губарівка Богодухівського району, КНС №1,2 в м. Валки; будівництва свердловин у м. Люботині, м. Барвінкове, с. Камишуваха Барвінківського району, с. Лиман Зміївського району, 2-х свердловин в м. Зміїв та свердловин в смт Великий Бурлук і смт Сахновщина; розчищення русла річки Немишля в м. Харків», - повідомив Роман Грива.

За його словами, також розпочато будівництво глибинної артезіанської свердловини на Північному водозаборі в м. Богодухів та системи водопостачання в с. Червоний Оскіл Ізюмського району.

Теги