Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Станом на 20 квітня 2012 року на спеціальних рахунках місцевих рад знаходиться 30 млн. 78 тис. грн.

Станом на 20 квітня 2012 року на спеціальних рахунках місцевих рад знаходиться 30 млн. 78 тис. грн.

Про це сьогодні в ході наради з питання «Проведення в області щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін. За його словами, станом на 20 квітня поточного року загальна сума коштів, які надійшли у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва і знаходиться на спеціальних рахунках відповідних місцевих рад складає 30 млн. 78 тис. грн., з них майже 15 млн. грн. знаходяться на депозитних рахунках.

Також він додав, що протягом I кварталу поточного року в порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва до бюджетів всіх рівнів надійшло майже 600 тис. грн. Загальна сума коштів, що використані за січень-квітень поточного року на проведення нормативно-грошової оцінки земель населених пунктів складає 1 млн. 290 тис. грн.

Звертаючись до голів сільських, селищних та міських рад міст обласного значення губернатор зазначив, що ці кошти треба використовувати на благо громади.

«От ці 30 млн. грн. вже років п’ять точно лежать на рахунках та депозитах і не працюють на громади. Бюджет важкий. Кожна копійка на рахунку. Якщо є ситуації, де на місцевому рівні є можливість використовувати ці гроші на благо громади, цим треба користуватись», - зазначив Михайло Добкін.