Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Перед початком Євро-2012 Михайло Добкін перевірить територію Харківщини на благоустрій

Перед початком Євро-2012 Михайло Добкін перевірить територію Харківщини на благоустрій

До початку Євро-2012 голова ХОДА Михайло Добкін разом зі своїм першим заступником Валентином Дулубом проведе інспекцію території області на предмет благоустрою основних напрямків прибуття гостей чемпіонату в регіон. Про це глава області повідомив сьогодні на нараді з питання «Проведення в області щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля». «За тиждень до початку Євро-2012 я на гелікоптері огляну територію Харківської області за основними напрямками, звідки до нас будуть їхати гості, і подивлюся, де ще у нас є недостатньо ретельно прибрані території», - повідомив Михайло Добкін.

За його словами, також найближчим часом розпочнеться об'їзд районів Харківської області, під час якого особлива увага буде приділятися впорядкованості територій.

«З наступного тижня я починаю знову об'їзд районів. Я буду перевіряти соціальні служби, притрасове сільське господарство, протипожежну безпеку лісів і місць масового відпочинку дітей, а також якість прибирання територій», - підкреслив глава області.