Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Мілен Демонжо передала вітання всім харків'янам

Мілен Демонжо передала вітання всім харків'янам

«Буквально два дні тому я спілкувалася з Мілен Демонжо. Вона передавала вітання всім харків'янам, взяла чистий аркуш паперу і написала: "Дорогі мої, вже зовсім скоро! До зустрічі, Мілен Демонжо"», – заявила в ході прес-конференції начальник управління у справах преси та інформації ХОДА, співголова кінофестивалю «Харьковская сирень» Вікторія Маренич. Вона повідомила, що щойно повернулася з Франції і привезла диски з фотографіями Мілен Демонжо, які будуть представлені у присвяченому їй арт-проекті кінофестивалю «Харьковская сирень» «Образи». Проект буде представляти собою симбіоз різних видів і напрямків творчості: з одного боку, це унікальні фотографії Мілен Демонжо в різних образах, виконані її першим чоловіком – професійним фотографом, а з іншого – ляльки харківського майстра-лялькаря.

Вікторія Маренич нагадала, що з цього року Почесний президент кінофестивалю Мілен Демонжо є також членом журі «Харьковской сирени».

«Для нас це дуже важливо. Вона сама до цього дійшла, зазначила, що сповнена енергії і творчих сил, і зголосилася працювати для фестивалю. Мілен Демонжо дуже зраділа, коли я їй передала всі фільми, які відібрала наша селекційна комісія», – підкреслила вона.