Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Досвід російської академії допоможе нашим вченим в розробці стратегії розвитку Харкова до 2030 року

Досвід російської академії допоможе нашим вченим в розробці стратегії розвитку Харкова до 2030 року

Сьогодні в Харківській національній академії міського господарства відбулася відкрита лекція доктора економічних наук, професора, академіка Російської академії наук, завідувача кафедрою економічної теорії і політики Російської академії народного господарства та державної служби при Президентові Російської Федерації Аганбегяна Абела Гезевіча на тему «Про розробку стратегії соціально-економічного розвитку на макро-і мікрорівнях ». «Аганбегян А.Г. довгі роки очолював Академію народного господарства при уряді СРСР, а потім при уряді Росії, він займався підготовкою управлінців на найвищому рівні, а також реорганізацією системи освіти в цій академії. Важливо й те, що і сьогодні він продовжує займатися розробкою стратегії соціально-економічного розвитку, як країни в цілому, так і на регіональному рівні. 

Ми, на прохання мера Харкова, розробили концепцію розвитку міста. Сьогодні, разом з іншими провідними нашими вузами, ми розробляємо стратегію розвитку міста до 2030 року. Тому нам було цікаво зрозуміти, як працювала в цьому плані російська академія», - повідомив ректор академії Володимир Бабаєв.
На лекцію були запрошені викладачі, члени вченої ради
Харківської національної академії міського господарства, а також 50 молодих викладачів, що недавно отримали ступені кандидатів наук.