Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Державний чиновник високого рангу не може із зневагою ставитися до національної системи охорони здоров'я. Михайло Добкін

Державний чиновник високого рангу не може із зневагою ставитися до національної системи охорони здоров'я. Михайло Добкін

У ході традиційної зустрічі з представниками ЗМІ «Чай з губернатором» голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін висловив думку, що з боку державного чиновника високого рангу некоректно із зневагою ставитися до національної системи охорони здоров'я. «Я не розумію, чому досі ніхто не піднімає питання, що людина, яка працювала прем'єр-міністром, віце-прем'єр-міністром, була керівником парламентської партії і називає себе патріотом, наполегливо відмовляється від лікування українських медиків, виявляючи їм недовіру і нехтування, і довіряє тільки їх німецьким колегам? Невже вищий державний чиновник може з такою зневагою ставитися до національної системи охорони здоров'я, за яку сам недавно відповідав, і постійно підкреслювати свою недовіру?» – заявив губернатор.

Михайло Добкін також зазначив, що під час робочих візитів до медичних установ області обов'язково цікавиться у пацієнтів, як до них ставляться лікарі – на його думку, це найголовніше мірило, за яким оцінюється робота всього медичного комплексу області.

«А інша людина, зневажливо висловлюючись про одну з кращих клінік на території Харківської області, кидає тінь ганьби на медиків, які в очах світової громадськості будуть виглядати непрофесіоналами і нездарами», – підкреслив глава Харківської облдержадміністрації.