Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область застосовує комплексний підхід у вирішенні соціальних питань. Раїса Моїсеєнко

Харківська область застосовує комплексний підхід у вирішенні соціальних питань. Раїса Моїсеєнко

«Харківська область завжди працює на соціальні проекти. Це надзвичайно важливо. В регіоні застосовується комплексний підхід до вирішення соціальних питань з залученням інвестицій з різних джерел для забезпечення найголовнішого – надання підтримки людям, зокрема найбільш знедоленим, і тим, хто потребує особливої уваги. Це є дійсно пріоритет в роботі Харківської облдержадміністрації», - зазначила під час брифінгу після відкриття операційного блоку та хірургічного відділення в Мереф’янському міжрайонному медичному центрі перший заступник міністра охорони здоров'я Раїса Моїсеєнко.

За її словами, операційний блок та хірургічне відділення відповідають найвищим стандартам, і в лікарні тепер є можливість проводити лапароскопічні операції, а також застосовувати електрозварювання м’яких тканин, що можливо не в усіх провідних клініках Києва.

Раїса Моїсеєнко передала особисту подяку від віце-прем’єр-міністра-міністра охорони здоров’я України Раїси Богатирьової трудовому колективу та всім органам влади за виконану роботу.

«Харківщина нібито і не бере участь в державних пілотних проектах з реформування медицини, але тут здійснюються конкретні кроки на шляху покращення здоров’я нашого населення», - підкреслила Раїса Моїсеєнко.