Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Україну і Росію пов'язують тісні взаємини, і митні органи не повинні бути перешкодою цій дружбі

Україну і Росію пов'язують тісні взаємини, і митні органи не повинні бути перешкодою цій дружбі

Між Україною і Російською Федерацією йде дуже інтенсивне сполучення, яке робить вкрай необхідним подальше спрощення митних процедур. Про це повідомив сьогодні в ході прес-конференції керівник Федеральної митної служби Росії Андрій Бельянінов. «Нам легко вибудовувати взаємини в силу того, що останні 2 роки робота та взаємодія наших митних служб перебувають у полі зору президентів наших країн. Ми розуміємо всю відповідальність, яка лежить на нас. Від чіткої взаємодії наших служб залежить не тільки економіка двох держав, а й загальнолюдські відносини», – зазначив він.

За словами Андрія Бельянінова, у вирішенні актуальних питань митним органам Росії активно допомагають керівники суб'єктів РФ – вони дуже зацікавлені в тому, щоб люди з мінімальними тимчасовими і нервовими втратами перетинали кордон. Він підкреслив, що нещодавно зустрічався з губернаторами областей, що межують з Україною, і всі вони висловилися за необхідність подальшого спрощення митних процедур.

«Наші країни пов'язують тісні взаємини, і митні органи не повинні бути перешкодою цій дружбі», - заявив керівник Федеральної митної служби Росії.

Теги