Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Красноградський район - лідер рейтингу міст і районів Харківської області за 2011 рік

Красноградський район - лідер рейтингу міст і районів Харківської області за 2011 рік

У рейтингу міст і районів Харківської області за рівнем соціально-економічного розвитку за 2011 рік перше місце посів Красноградський район, який був лідером і за підсумками 2010 року. Про це в ході засідання колегії обласної державної адміністрації повідомив заступник голови ХОДА Юрій Сапронов.

Віце-губернатор також зазначив, що в трійці районів-лідерів за минулий рік перебувають Балаклійський район, що піднявся з восьмого місця на друге, і Чугуївський район, який, як і в 2010 році, посідає третє місце в рейтингу.

«Останні три місця в рейтингу посіли Великобурлуцький район, який опустився з 15 на 25 місце, Краснокутський - з 20 місця на 26-е, і Борівський район, який за підсумками 2010 і 2011 років посідає останнє місце. Керівники місцевих органів влади з аналізу рейтингу мають зробити відповідні висновки і для отримання результату працювати постійно і системно, а не починати бурхливу діяльність за кілька тижнів до підбиття підсумків», - підкреслив він.

Юрій Сапронов також поінформував, що серед міст області перше місце посіло місто Лозова, друге місце - Чугуїв і третє - Первомайський. Всі ці міста поліпшили свої місця в порівнянні з 2010 роком.