Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині відбулось відкриття обласної Спартакіади серед команд держслужбовців райдержадміністрацій, міських рад та міст обласного значення

На Харківщині відбулось відкриття обласної Спартакіади серед команд держслужбовців райдержадміністрацій, міських рад  та міст обласного значення

Сьогодні на базі Зміївського району відбулося урочисте відкриття обласної Спартакіади серед державних службовців райдержадміністрацій, міських рад та міст обласного значення Харківської області на Кубок голови обласної державної адміністрації, присвяченої Року спорту і здорового способу життя та XXX літним Олімпійським іграм.

Привітати та підтримати команди приїхали заступник голови ХОДА Євген Савін, голова Зміївської районної державної адміністрації Євген Мураєв та начальник Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту ХОДА Дмитро Перепелиця.

В обласній Спартакіаді візьмуть участь збірні команди від 27 райдержадміністрацій і 6 міст обласного значення. Загальна кількість учасників 300 чоловік. Змагатимуться учасники з таких видів спорту: міні-футбол, волейбол, плавання (естафета), настільний теніс (чоловіки і жінки), шашки (чоловіки і жінки).

Віце-губернатор Євген Савін на відкритті, від імені голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна, привітав всіх учасників Спартакіади.

«Я радий бути присутнім тут, бачити Вас в спортивній формі, тому що частіше ми бачимося в іншому дрес-коді. Бажаю всім учасникам успіху, змагального духу та перемог. В минулому році ми з вами ставили перед собою завдання підняти рейтинг області у Всеукраїнській спартакіаді серед держслужбовців. Для одного року ми з вами з цією задачею впоралися - з 27 ми піднялися на 13 місце. Тепер же наша задача зайняти перше місце в Україні. Ми своїм прикладом не тільки в роботі, а й в заняттях спортом, повинні показувати людям, що здоровий спосіб життя - це відмінний настрій, відмінна фізична форма, це завжди можливість досягати результату», - сказав він.

Також Євген Савін зазначив, що команда, яка за підсумками Спартакіади посяде 1 місце, буде приймати змагання в наступному році.