Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

ВАТ «Турбоатом» масовим порядком приймає на роботу молодих спеціалістів

ВАТ «Турбоатом» масовим порядком приймає на роботу молодих спеціалістів

Як повідомив сьогодні в ході засідання колегії Харківської обласної державної адміністрації генеральний директор ВАТ «Турбоатом» Віктор Субботін, середня чисельність персоналу на підприємстві зросла до 5,2 тис. осіб. При цьому середній вік персоналу знизився з 52 до 44 років.

«Ми масовим порядком приймаємо на роботу молодих людей - випускників харківських ВНЗ, технікумів і профтехучилищ. Забезпечуємо це за рахунок того, що утримуємо високу заробітну плату всього персоналу. Середня заробітна плата по підприємству 3,3 тис. грн. Промислового персоналу - 4,6 тис. грн. Розробили особливу систему мотивації молодих фахівців. На старті молодому спеціалісту гарантована заробітна плата не менше 2,5 тис. грн. При цьому 30% - це, так звана, доплата за навчання, персональна надбавка», - сказав він.

Крім того, зазначив Віктор Субботін, на ВАТ «Турбоатом» відродили систему наставництва - наставникам доплачується за навчання персоналу не менше 20% до заробітної плати. Причому, виплачуються гроші після того, як учень здасть відповідні іспити.