Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині в рамках оздоровчого сезону відбудеться ряд тематичних змін

На Харківщині в рамках оздоровчого сезону відбудеться ряд тематичних змін

Як наголосила сьогодні заступник начальника Головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту - начальник управління у справах сім'ї та молоді ХОДА Лариса Козлова, на Харківщині в рамках організації оздоровлення дітей особлива увага приділятиметься тематичним змінам. На даний момент вже заплановано кілька таких змін, які дозволять дітям не лише відпочити та оздоровитися в таборах Харківської області, а й отримати нові цікаві знання та навички.

«Ми вирішили, що на гроші обласного бюджету мають проходити тільки тематичні зміни, щоб продовжувався розвиток дітей разом з відпочинком. Це зміна «Лідер» для обдарованих дітей, які перемагають у конкурсах і змаганнях, зміна «Повір у себе» для дітей з особливими потребами, «Олімпійська надія», яка буде присвячена проведенню Євро-2012 в Харкові. Також у нас плануються зміни «Я створюю телебачення», «Національні візерунки», які дозволять ознайомити дітей відповідно з медіапростором і різними національними меншинами, які представлені в нашому регіоні, вивчити їхні традиції.

Також буде у нас зміна «Місто майстрів», в рамках якої діти познайомляться з різними напрямками прикладного мистецтва, будуть виготовляти свої вироби і представлять їх потім в батьківські дні на виставці-продажу, щоб батьки за символічні гроші могли їх купити і таким чином дітей зацікавити у творчості. Планується зміна «Юний рятувальник», до якої ми хочемо підключити МНС, МВС, щоб вони розповіли про свою роботу, а також юних героїв, адже ми часто бачимо в новинах, що діти роблять з героїчні вчинки, потрібно познайомити якомога більше дітей з такими ровесниками», - підкреслила Лариса Козлова.