Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Проведено тендер на оздоровлення дітей Харківщини в літній період 2012 року

Проведено тендер на оздоровлення дітей Харківщини в літній період 2012 року

Сьогодні в Харкові відбувся розгляд конкурсних пропозицій учасників відкритих торгів із закупівлі послуг санаторіїв та інших оздоровчих закладів на оздоровлення дітей Харківської області за кошти обласного бюджету. Конкурсний комітет очолила заступник начальника Головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту - начальник управління у справах сім'ї та молоді Лариса Козлова.

На розгляд конкурсного комітету надійшло 12 заявок від 8 дитячих оздоровчих закладів Харківської, Херсонської, Одеської областей та АР Крим, які беруть участь у торгах по 4 лотах. Кожен лот передбачає оздоровлення дітей в таборах в рамках різних тематичних змін. Зокрема, перший лот передбачає оздоровлення дітей в таборах Харківщини та проведення спецзміни «Повір у себе», другий орієнтований на зміну «Лідер», третій - на зміну «Олімпійська надія», а четвертий лот передбачає оздоровлення дітей в санаторіях узбережжя і лиманів Чорного моря . На закупівлю перших трьох лотів з обласного бюджету виділено по 466 тисяч гривень, на оздоровлення дітей Харківщини біля Чорного моря планується витратити 1,8 млн. грн. Орієнтовно за ці кошти планується оздоровити близько 1200 дітей соціально незахищених категорій.

Як повідомила Лариса Козлова, результати тендеру будуть оголошені протягом 20 днів.

«За цей час ми повинні вивчити стан справ у тих оздоровчих закладах, які беруть участь у конкурсі і запропонували найнижчі ціни. У першу чергу мова йде про табори з Чорноморського узбережжя, тому що наші табори ми прекрасно знаємо, там є всі умови для проведення тематичних змін. А от що можуть запропонувати нашим дітям установи з Одеської, Херсонської областей, з Криму - потрібно перевірити», - підкреслила вона.

За словами Лариси Козлової, на оздоровлення дітей соціально незахищених категорій з обласного бюджету додатково виділено 2,6 млн. грн. Тендер на розподіл цих коштів відбудеться в травні.

«Були виділені додаткові кошти 2,6 млн. грн., на які оголошено ще один тендер, який планується провести на початку травня. У цьому тендері вже будуть брати участь тільки табори Харківської області, і на ці гроші ми також будемо купувати путівки для дітей соціально незахищених категорій», - повідомила вона.