Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Делегація з Харківщини планує відвідати Польщу та країни Балтії з метою розвитку міжнародного медичного волонтерського руху

Делегація з Харківщини планує відвідати Польщу та країни Балтії з метою розвитку міжнародного медичного волонтерського руху

28 квітня – 5 травня 2012 року, у рамках співпраці Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Серце до серця", планується міжнародна поїздка у Польщу та країни Балтії (Польща – Литва – Латвія – Естонія - Фінляндія). Про це інформує Міністерство охорони здоров’я України. Метою поїздки є впровадження міжнародних програм молодіжної політики, розвиток медичного волонтерського руху, а також ознайомлення з культурною спадщиною вказаних країн.

Взяти участь у заході запрошуються представники районних, міських, обласних державних адміністрацій, співробітники, учні (студенти) вищих медичних навчальних закладів, лідери молодіжних, дитячих громадських і благодійних організацій, засобів масової інформації тощо.

Необхідні документи для оформлення шенгенської візи необхідно надіслати кур’єрською службою на адресу Українського державного центру позашкільної освіти (каб. 302 а) до 20 квітня 2012 року (01021, м.Київ, Кловський узвіз, 8). Отримати інформацію про умови поїздки можна за телефонами: 044-361-56-77, 063-437-70-77, 067-407-77-98.