Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін зустрівся з мешканцями Близнюківського району (доповлено)

Михайло Добкін зустрівся з мешканцями Близнюківського району (доповлено)

Сьогодні в рамках робочої поїздки в Близнюківський район області голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін зустрівся з мешканцями  району. Питання мешканців торкались сільського господарства, освіти, видачі актів на землю, автобусного сполучення в районі та залізничного сполучення між Харковом та Близнюками. Також людей цікавили питання стосовно реалізації соціальних ініціатив Президента України. Вирішення усіх питаннь глава області взяв під особистий контроль.

Також в ході зустрічі губернатор розповів присутнім про соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича.

Він зазначив, що завдяки реформам, проведеним главою країни і Кабінетом Міністрів, економіка Україна запрацювала і з'явилася можливість підвищити соціальні стандарти. Соціальні реформи налічують 4 головні напрями, які докорінно змінюють філософію організації соціальної допомоги населенню. В результаті їх реалізації у роботі соціальних служб пріоритетну позицію займуть інтереси людини, а не держави, як це було раніше.

«У нашому регіоні ведеться робота по створенню нової системи роботи соціальних служб, щоб не люди йшли зі своїми питаннями до чиновників, а соціальні працівники знали, чого потребують їхні підопічні, самостійно знаходили сім'ї, які дійсно потребують підтримки, і допомагали їм у вирішенні наболілих проблем», – зазначив голова ХОДА.

Михайло Добкін підкреслив, що буде особисто контролювати цю роботу.