Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Проблема забезпечення закладів освіти засобами протипожежного захисту повинна вирішуватися спільними зусиллями керівників усіх рівнів

Проблема забезпечення закладів освіти засобами протипожежного захисту повинна вирішуватися спільними зусиллями керівників усіх рівнів

Як наголосив сьогодні в ході засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій перший заступник голови ХОДА Валентин Дулуб, для повного забезпечення всіх шкіл засобами протипожежної безпеки необхідна активна робота в цьому напрямку з боку як державного та обласного керівництва, так і представників районних органів влади.

«Потрібно наводити порядок в цьому питанні, виходити з відповідними пропозиціями до губернатора, на сесію обласної ради. Це питання треба закривати, тому що за цим стоять життя дітей. Необхідно підготувати листа, щоб ми позначили проблему в Кабінеті Міністрів, у відповідних Міністерствах, і далі разом працювали. Звичайно, вирішити це питання тільки за рахунок місцевих бюджетів ми не зможемо, тому що це вимагає величезних капіталовкладень, але при цьому відповідні керівники на місцях повинні запросити, щоб кожна районна адміністрація теж зробила свій внесок. Ми повинні працювати всі разом, тільки за державний рахунок нічого не вирішиться», - підкреслив Валентин Дулуб.

Також у ході засідання перший заступник глави області звернув увагу на забезпечення протипожежної безпеки в дитячих оздоровчих таборах.

«Цим питанням треба займатися зараз, поки повним ходом йде підготовка до оздоровчого періоду в дитячих таборах. Ніяких поблажок нікому в цьому питанні не буде. Всі діти на всіх об'єктах повинні бути повністю захищені від будь-яких надзвичайних ситуацій», - заявив Валентин Дулуб.

Теги