Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін взяв шефство над комунальною установою «Близнюківський територіальний центр соціального обслуговування»

Михайло Добкін взяв шефство над комунальною установою «Близнюківський територіальний центр соціального обслуговування»

Сьогодні в ході робочого візиту у Близнюківський район голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін ознайомився з роботою та умовами перебування відвідувачів комунальної установи «Близнюківський територіальний центр соціального обслуговування». Заклад також відвідали перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко, голова Близнюківської райдержадміністрації Лідія Шулець та депутат Харківської обласної ради Дмитро Добкін.

В ході спілкування з відвідувачами територіального центру голова ХОДА Михайло Добкін сказав, що разом з депутатом Харківської обласної ради Дмитром Добкіним візьме шефство над цим закладом. Також він пообіцяв розглянути можливість забезпечення безоплатного зубопротезування, проведення операцій з видалення катаракти та забезпечення слуховими апаратами відвідувачів Близнюківського терцентру соціального обслуговування.

Депутат Харківської обласної ради Дмитро Добкін вручив терцентру комп'ютерну техніку.

Довідка. У Близнюківському районі мешкають понад 7,0 тис. осіб похилого віку та інвалідів. На території району знаходяться 19 сільських рад і 1 селищна рада. Територіальний центр має три структурних підрозділи: відділення соціальної допомоги вдома; стаціонарне відділення для постійного проживання та пункт організації надання гуманітарної допомоги та прокату технічних та інших засобів реабілітації. Середня заробітна плата працівників терцентру становить - 1369 грн.