Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Делегація аграріїв Харківської області відвідала Міжнародну виставку «AgroMashov-2012» в Ізраїлі

Делегація аграріїв Харківської області відвідала Міжнародну виставку «AgroMashov-2012» в Ізраїлі

27 лютого - 1 березня делегація фахівців сільськогосподарської галузі з Харківської області відвідала Міжнародну аграрну виставку «AgroMashov-2012», яка щорічно організовується в Ізраїлі. Делегацію Харківщини очолив заступник голови ХОДА Віталій Алексейчук, також з новинками у веденні сільського господарства ознайомилися керівники ряду провідних агропідприємств області.

У ході поїздки харківські фахівці ознайомилися з сучасними технологіями молочного скотарства та рослинництва, а також оглянули найбільш інноваційні підприємства, які працюють за різними напрямками. Зокрема, харківські аграрії отримали можливість детально вивчити особливості роботи сучасного обладнання для теплиць, автоматичних систем поливу, апаратури контролю якості грунту і води, дистанційних автоматизованих систем управління і контролю для сховищ овочів і фруктів.

Як підкреслив Віталій Алексейчук, Харківщина готується впроваджувати подібні технології на сільгосппідприємствах області.

«Глава Харківської області Михайло Добкін завжди ратує за впровадження в регіоні всіх найновіших досягнень по різних галузях економіки, за використання ефективного досвіду інших держав. Поїздка до Ізраїлю дала нашим фахівцям прекрасну можливість ознайомитися з найбільш сучасними способами ведення рослинництва і молочного скотарства. Хочу підкреслити, що все те, що ми там побачили, ми плануємо впроваджувати у себе, тому що розвиток сільського господарства - це один з пріоритетних напрямів для Харківської області», - підкреслив Віталій Алексейчук.