Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У січні-лютому 2012 року план збору коштів до Пенсійного фонду України на Харківщині виконано майже на 105%

У січні-лютому 2012 року план збору коштів до Пенсійного фонду України на Харківщині виконано майже на 105%

За перші два місяці 2012 року планові показники зі збору коштів до Пенсійного фонду України на Харківщині виконано на 104,7%. Про це сьогодні в ході селекторної наради повідомив начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Харківській області Віктор Ачкасов. «При плані 1231,3 млн. грн фактично надійшло 1289,6 млн. грн. В тому числі виконання планових показників лютого 2012 року складає 103,5%», - повідомив він.

За словами Віктора Ачкасова, станом на 1 березня 2012 року борг платників перед Пенсійним фондом по страхових внесках України складає 227,0 млн. грн., по єдиному внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування – 77,3 млн. грн.

«У поточному році продовжується робота з подання матеріалів на розірвання контрактів та трудових відносин, а також щодо притягнення до кримінальної відповідальності керівників підприємств-боржників. Позитивні результати щодо погашення боргів по платежах до Фонду дає продовження практики проведення комісій та нарад обласного та районного рівня по заслуховуванню боржників», - повідомив він.