Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківському регіональному перинатальному центрі є все необхідне для надання кваліфікованої медичної допомоги всім пацієнткам області

У Харківському регіональному перинатальному центрі є все необхідне для надання кваліфікованої медичної допомоги всім пацієнткам області

Як наголосила сьогодні під час брифінгу за підсумками відвідування Регіонального перинатального центру при Харківській обласній клінічній лікарні голова правління Фонду Віктора Пінчука Юлія Чеботарьова, Регіональний перинатальний центр повністю готовий до надання максимально кваліфікованої допомоги пацієнткам Харківщини. «Тут все готове для надання кваліфікованої медичної допомоги пацієнткам, причому це не тільки устаткування, але і фахівці високого класу. І в зв'язку з цим я хочу подякувати за партнерство, ентузіазм і професіоналізм команді проекту «Нове життя», керівництву Харківської області, тому що нічого б цього не було, якби тут не працювали справжні ентузіасти і фанати своєї справи», - підкреслила Юлія Чеботарьова.

За її словами, Фонд Віктора Пінчука і надалі співпрацюватиме з національним проектом «Нове життя».

«Ми із задоволенням приєдналися до ініціативи Президента України і взяли на себе таке відповідальне і в той же час дуже приємне завдання - обладнати відділення реанімації, які ми називаємо «Колиски надії», де крихітки, які часто важать 500 грам, борються за своє життя. Це для нас дуже значуща і ефективна інвестиція, напевно, найефективніша і тих, які ми робимо, і ми запрошуємо до співпраці інші приватні фонди, тому що належить зробити ще дуже багато», - зазначила Юлія Чеботарьова.

По закінченню брифінгу Юлія Чеботарьова передала головному лікарю Обласної клінічної лікарні Богдану Федаку сертифікат на встановлене в перинатальному центрі обладнання.