Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині ведеться послідовна робота з модернізації матеріально-технічної бази закладів культури

На Харківщині ведеться послідовна робота з модернізації матеріально-технічної бази закладів культури

У 2011 році в Харківській області зміцненню та модернізації матеріально-технічної бази закладів культури приділялася особлива увага. «Перейшовши від точкового втручання і фінансування за залишковим принципом до системного вирішення проблем галузі, ми сконцентрували зусилля на розвитку матеріально-технічної бази закладів культури», - підкреслив сьогодні під час підсумкового звіту перед депутатами Харківської обласної ради голова ХОДА Михайло Добкін.

За його словами, в 2011 році капітально відремонтовані глядацький зал Харківського державного академічного театру ляльок ім. В.А.Афанасьєва, будівля Харківського театру для дітей та юнацтва, покрівля Харківського художнього музею на загальну суму понад 1,7 млн ​​грн.

Також на 1,6 млн грн виконано капітальний ремонт будівель районних будинків культури у Боровій, Шевченковому, Чугуєві та Лозовій, районної бібліотеки в Сахновщині, палацу культури «Хімік» у Первомайському.

«Ведеться послідовна робота з комп'ютеризації та підключення до мережі Інтернет закладів культури області. Бібліотеки Харківщини беруть активну участь у програмі «Бібліоміст». За підсумками проведення цієї програми Харківська область посіла 2 місце серед регіонів України», - повідомив глава області.