Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області буде створена обласна міжвідомча робоча група по боротьбі з нелегальним ігровим бізнесом

У Харківській області буде створена обласна міжвідомча робоча група по боротьбі з нелегальним ігровим бізнесом

Сьогодні на засіданні Харківського регіонального антикорупційного комітету було прийнято рішення створити обласну міжвідомчу робочу групу для вирішення практичних питань з виконання в Харківській області вимог Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» та проведення відповідних перевірок. «Прошу об'єднати зусилля органів місцевого самоврядування в особі голови обласної ради Чернова Сергія Івановича, керівника Харківської міської ради Геннадія Кернеса, щоб вони направили в робочу групу представників різних структур і тих підприємств, які теоретично можуть допомогти нам з виявленням, а потім і з ліквідацією незаконних гральних салонів», - сказав голова ХОДА Михайло Добкін.

Крім цього, ГУ МВС України в Харківській області було рекомендовано створити цілодобову «гарячу телефонну лінію» для прийому від населення інформації про діяльність ігрових залів, інтерактивних клубів для подальшого відпрацювання цією інформації силами міжвідомчих робочих груп.

«Контроль за виконанням цього рішення я залишаю за собою, щоб всі розуміли ступінь відповідальності за тими дорученнями, які тут будуть дані», - підсумував голова області.