Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Для ліквідації ігрового бізнесу необхідна цілеспрямована планомірна діяльність усіх державних органів

Для ліквідації ігрового бізнесу необхідна цілеспрямована планомірна діяльність усіх державних органів

Гральний бізнес в Україні існує, незважаючи на заборону. Казино і ігрові салони продовжують працювати підпільно. На цьому наголосив сьогодні в ході засідання Харківського регіонального антикорупційного комітету заступник голови - керівник апарату ХОДА Василь Хома. На його думку, для виправлення ситуації необхідна цілеспрямована планомірна діяльність усіх державних органів та органів місцевого самоврядування.

«До сьогоднішнього дня зусилля державних органів щодо виявлення та ліквідації осередків азартних ігор носили локальний, спорадичний характер. Слід визнати, що в основному це була несистемна робота. Тут потрібна цілеспрямована планомірна діяльність усіх державних органів, органів місцевого самоврядування, і обов'язково громадськості, засобів масової інформації. Безсумнівно, особлива роль у вирішенні проблеми нелегального ігрового бізнесу належить податковим та правоохоронним органам, органам прокуратури», – зазначив Василь Хома.

Заступник губернатора назвав дуже важливою роль дільничних інспекторів та відділів кримінальної міліції у справах неповнолітніх, які не тільки повинні активно виявляти об'єкти нелегального ігрового бізнесу, а й вести масову роз'яснювальну роботу серед шкільної та студентської молоді.