Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Нормативну оцінку земель Харківської області проведено на 97,7%

Нормативну оцінку земель Харківської області проведено на 97,7%

Як наголосив сьогодні в ході засідання Харківського регіонального антикорупційного комітету голова ХОДА Михайло Добкін, у Харкові ведеться активна робота з виконання доручень Президента України Віктора Януковича щодо вирішення земельних питань. «Ми вирішуємо 3 важливі завдання, які перед нами ставив Президент, і перше з них - це переоцінка землі і можливість таким чином поповнити дохідну частину бюджету місцевих органів влади. З цього питання ми провели активну роботу, і я думаю, що найближчим часом цей процес буде завершений на 100%», - підкреслив глава області.

Як повідомив у свою чергу перший заступник начальника ГУ Держкомзему у Харківській області Юрій Перекупський, на даний момент роботи завершені вже майже на 98%.

«На сьогоднішній день нормативна оцінка земель по населених пунктах виконана на 97,7%, всі договори укладені. У решті 43 населених пунктах вже роботи проводяться, і вони повинні бути закінчені в першому кварталі і передані на затвердження в органи місцевого самоврядування», - сказав він.