Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У травні в Харкові відбудеться цикл заходів, присвячених Тарасу Шевченку

У травні в Харкові відбудеться цикл заходів, присвячених Тарасу Шевченку

Як повідомив сьогодні начальник управління культури і туризму ХОДА Дмитро Кузнєцов, у травні 2012 року в Харкові буде проведено ряд заходів, присвячених Тарасу Шевченку. «Харків обрано одним зі стартових міст, де планується провести цикл різних заходів, присвячених Кобзарю. Планується, що це відбудеться близько 20 травня в саду Шевченка. В даний час ці плани ще не структуровані і не оформлені, але вже розглядається ідея провести виставку скульптурних композицій на тему життя і творчості Тараса Григоровича Шевченка, і я знаю, що Союз художників в цьому напрямку активно працює», - повідомив Дмитро Кузнєцов.

У той же час, за його словами, максимальну кількість культурно-масових заходів планується провести в червні в районах області.

«Зараз кожен район намагається створити у себе яскравий захід, який би позиціонував його як культурна візитка. Зараз ми орієнтуємося на те, щоб всі ці заходи концентрувалися в червні, щоб всі відвідувачі Євро-2012 не замикалися територіально всередині міста, але й мали можливість відвідати райони Харківської області. Це найкраща реклама туристичних можливостей Слобожанщини», - підкреслив Дмитро Кузнєцов.