Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Школа юного журналіста розкриває широкі можливості перед талановитими дітьми з районів області

Школа юного журналіста розкриває широкі можливості перед талановитими дітьми з районів області

Як зазначив сьогодні в ході зустрічі з представниками ЗМІ Харківської області Заслужений журналіст України В'ячеслав Піховшек, Школа юного журналіста, яка працює при управлінні у справах преси та інформації ХОДА, грає важливу роль у навчанні та перепідготовці журналістських кадрів. «По-перше, це реальна можливість для дітей змінити обстановку навколо себе і навчитися професійним навичкам - це дуже важливо для них, де б вони потім не працювали. А по-друге, це може бути школа перепідготовки тих людей, які вже працюють в професії, але хочуть отримати якісь нові навички - роботи з інтернетом, з цифровими системами. Це теж хороший фронт роботи, оскільки журналіст не повинен стояти на місці», - підкреслив В'ячеслав Піховшек.

За його словами, навіть якщо учні Школи згодом оберуть іншу професію, навички, отримані під час навчання, їм обов'язково стануть в нагоді в майбутньому.

«В цій школі ви даєте кожному учневі навички системного мислення. Людина приїжджає сюди і отримує тут свободу, вміння розмовляти, викладати на папері свої думки, навчається якимось професійним речам. У майбутньому цей учень, можливо, буде займатися абсолютно іншою роботою, але це все йому точно стане в нагоді в житті», - додав В'ячеслав Піховшек.