Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

26 січня Михайло Добкін відзначить свій День народження

26 січня Михайло Добкін відзначить свій День народження

26 січня голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін відзначить свій день народження. Як повідомив керівник області сьогодні в ході традиційного спілкування з журналістами «Чай з губернатором», цей день він проведе на роботі, приймаючи привітання під час обідньої перерви. Крім того, Михайло Добкін повідомив, що вже створено робочу групу, яка займатиметься оцінкою подарованих йому подарунків.

«Як законослухняний чиновник буквально днями я підписав розпорядження про створення робочої групи, яка займатиметься оцінкою тих подарунків, які мені принесуть. За чинним законодавством я буду зобов'язаний поставити їх на баланс обласної адміністрації, щоб вони служили не особисто мені, а всім людям, які тут працюють, тому, я думаю, частина картин, книг або інших подарунків стане власністю обласної державної адміністрації», - повідомив глава області.

За його словами, найбільш цінні для нього подарунки - це ті, які своїми руками для нього роблять діти.

«Найголовніші для мене подарунки - це ті, які своїми руками роблять мої діти. У мене в різних місцях у моєму будинку знаходяться листівки, які вони самі виготовили і написали, старанно виводячи перші літери у своєму житті, вироби з пластиліну або картону, гербарії, які дуже любить робити моя середня дочка, і звичайно ж, малюнки . Це головні подарунки в моєму житті», - розповів Михайло Добкін.