Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Яким я хочу бачити цей світ»

«Яким я хочу бачити цей світ»

26 січня в 12.00 в обласному центрі культури і мистецтва відкривається виставка робіт дітей та молодих людей з особливими потребами  «Яким я хочу бачити цей світ». На виставці представлено понад 140 малюнків і виробів. Автори найцікавіших самі проведуть презентацію своєї творчості. Тут будуть і картини, створені незрячими малюками за методом Брайля, і намальовані пальчиками дітей з порушеннями опорно-рухової системи. А от твори дітей, що не чують, відрізняються особливою яскравістю і соковитістю барв. З цієї події стартує міжнародний інноваційний проект Kids 'Republic (Всесвітній дитячий і молодіжний парламент), його мета - об'єднати дітей та молодь з різних країн для співробітництва, сприяти розкриттю та розвитку їх творчих здібностей.

Захід проводять: Обласний центр культури і мистецтва та Благодійний Фонд «Artworld» у співпраці з Департаментом праці та соцполітики міськради в рамках міського соціального проекту «Єдина соціальна мережа» в партнерстві з Інститутом інноваційних технологій Міносвіти.
Провести церемонію відкриття допоможуть учасники шоу-проекту «МАЙДАН'S» - діти з театру пластичної драми обласного палацу дитячої та юнацької творчості, а також гітарист Юстас Лаврусенко.

Виставка буде проходити до 9 лютого. Адреса експозиції: м. Харків, вул. Пушкінська 62, 2 поверх. Години роботи: 10.00 - 17.30 (Пк - Сб).