Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін зустрівся з делегацією Королівства Нідерланди

Михайло Добкін зустрівся з делегацією Королівства Нідерланди

Сьогодні відбулася зустріч голови ХОДА Михайла Добкіна з делегацією Королівства Нідерланди на чолі з директором Футбольної Асоціації Королівства Нідерланди Бертом ван Ооствейном. Також у зустрічі взяли участь голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, заступник голови ХОДА Юрій Сапронов, заступник голови - керівник апарату ХОДА Василь Хома, голова Харківської обласної федерації футболу України Володимир Бабаєв, начальник ГУ зовнішньоекономічних зв'язків та міжнародних відносин ХОДА Анатолій Педешко, начальник ГУ в справах сім'ї, молоді та спорту ХОДА Дмитро Перепелиця. У ході зустрічі сторони обговорили питання підготовки до приїзду голландської футбольної команди і вболівальників до Харківської області під час Євро-2012. Зокрема, мова йшла про безпеку гостей і учасників чемпіонату в ході проведення матчів на стадіоні, а також під час відпочинку в місті.

«У нас створені всі необхідні структури для того, щоб гарантувати безпеку і комфортне перебування вболівальників в Україні, але для нас було б корисним дізнатися ваші побажання з цього приводу. Ми готові зробити все від нас залежне, щоб чемпіонат Євро-2012 було організовано в Харкові на вищому рівні», - підкреслив у ході зустрічі Михайло Добкін.

У свою чергу пан ван Ооствейн висловив упевненість в тому, що всі матчі в Харкові будуть організовані найкращим чином.

«Ми впевнені, що наша спільна робота забезпечить проведення турніру в Харкові на найвищому рівні і з дотриманням максимальних заходів безпеки. Сподіваюся на плідну співпрацю та плідні її результати», - підкреслив він.