Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Бюджет 2012 року - це бюджет розвитку. Михайло Добкін

Бюджет 2012 року - це бюджет розвитку. Михайло Добкін

У 2012 році всі стратегічні напрями розвитку та перспективні об'єкти в Харківській області будуть отримувати необхідне фінансування. Про це сьогодні в ході відкриття спортивного залу в Золочівській загальноосвітній школі I - III ступенів № 2 повідомив голова ХОДА Михайло Добкін. «Бюджет 2012 дуже складний, але тим не менш дозволяє нам працювати над розвитком регіону. Це не бюджет проїдання, це бюджет розвитку», - підкреслив він.

За словами голови області, якщо на державному рівні вдасться знизити для України ціну на російський газ, держава в цілому і Харківщина зокрема отримають значно більші можливості розвитку, але навіть якщо цього не станеться, економіка не буде стояти на місці.

«Я абсолютно впевнений, що в новому бюджеті будуть гроші і на метро як додаткова субвенція, і гроші на розвиток тих об'єктів, будівництво яких було ініційовано в минулі роки, або які були у нас в плані розвитку нашої області заплановані на 2012 рік. Ми не будемо стояти на місці, економіка нашої держави, незважаючи на всі світові економічні складності, розвивається, і це успіх всієї нашої країни, і, звичайно ж, Харківської області. Тому ми без фінансування не залишимося», - підкреслив Михайло Добкін.

Зокрема, за словами голови області, як і раніше, особлива увага буде приділятися сфері освіти, медицині та спорту.