Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Протягом 2011 року Харківщина активно розвивала зовнішньоекономічне співробітництво

Протягом 2011 року Харківщина активно розвивала зовнішньоекономічне співробітництво

У 2011 році Харківською обласною адміністрацією було проведено 28 міжнародних заходів економічної направленості, які значно розширили міжнародні економічні зв’язки регіону. Про це сьогодні в ході прес-конференції повідомив начальник Головного управління зовнішньоекономічних зв’язків та міжнародних відносин ХОДА Анатолій Педешко.

Зокрема, було проведено презентацію Харківської області в Американській торгівельній палаті в Україні перед представниками міжнародної ділової спільноти, яка за результатами презентації висловила значну зацікавленість Харківщиною.

Також офіційна та бізнес-делегація Харківської області взяли участь у трьох міжнародних виставках (м.Бєлгород, м.Свобода Курської області, м. Москва).

Крім того, 2011 року на Харківщині було створено українсько-російський технологічний парк «Слобожанщина», проведено засідання Ради вітчизняних та іноземних інвесторів і III Міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!», в якому взяли участь понад 300 учасників із більш ніж 20 країн світу.

Теги