Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Міжнародні конкурси імені Тараса Шевченка та імені Петра Яцика

Міжнародні конкурси імені Тараса Шевченка та імені Петра Яцика

24 грудня розпочнеться обласний етап ІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та ХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. В урочистому відкриття конкурсів візьмуть участь представники Головного управління освіти і науки ХОДА, Рад ректорів та директорів вищих навчальних закладів, провідні викладачі.

ІІ Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка проходитиме для студентів ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації на базі Харківського національного економічного університету (просп. Леніна, 9-А), для студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації – на базі Харківського комп’ютерно-технологічного коледжу Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» (вул. Красіна, 4). В обласному етапі конкурсу візьмуть участь 232 студенти – переможці І етапу з 71 вищого навчального закладу.
ХІІ Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика проходитиме для студентів ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації на базі Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна (м-н Свободи, 4), для студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації – на базі Харківського індустріально-педагогічного технікуму (пр. Московський, 24). В обласному етапі конкурсу візьмуть участь 256 студентів – переможців І етапу з 73 вищих навчальних закладів.

Церемонія нагородження переможців та призерів обласного етапу конкурсів відбудуться у січні 2012 року.

Теги