Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2012 році будуть продовжені реформи, початок яким покладено в 2011 році. Віктор Янукович

У 2012 році будуть продовжені реформи, початок яким покладено в 2011 році. Віктор Янукович

У 2011 році в Україні було розпочато низку реформ, які будуть продовжені в 2012 році. Про це заявив Президент України Віктор Янукович на підсумковій прес-конференції. «Україна завершує непростий 2011 рік з рядом позитивних рішень і в наступному році наша держава продовжить рухатися шляхом реформ. Найголовніше: все, що нам вдалося зробити – це вже той позитив, який дає нам надію на майбутнє. У нас завжди була, є і буде віра у власні сили, можливості нашої країни. З такою вірою ми живемо і будемо жити. Наступний рік, я переконаний, також дасть позитив», – зазначив Президент.

За його словами, в 2012 році буде зроблено акцент на поглибленні реформ на регіональному та місцевому рівнях і зроблені важливі кроки щодо забезпечення прозорості та ефективності державного управління. Крім того, продовжиться боротьба з корупцією в державному секторі.

«Ми передбачаємо створення міцних горизонтальних зв'язків між регіонами та місцевими громадами, посилення міжрегіонального співробітництва, активну політику регіонів щодо залучення інвестицій – в тому числі, через формування інноваційно-орієнтованих господарських кластерів», – заявив Віктор Янукович.

Теги