Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вікторія Маренич привітала з Днем Святого Миколая вихованців Краснокутського дитячого дошкільного будинку

Вікторія Маренич привітала з Днем Святого Миколая вихованців Краснокутського дитячого дошкільного будинку

Начальник управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич передала подарунки від Святого Миколая вихованцям Краснокутського дитячого дошкільного будинку для дітей-сиріт і дітей, що залишилися без батьківського піклування. Вручаючи «миколайчики» - електропраски і дошки для прасування кожній із п’яти груп та фрукти, Вікторія Маренич зізналася малечі, що День Святого Миколая однаково люблять і діти, і дорослі, а також пообіцяла дітям, що і надалі допомагатиме Святому Миколаю виконувати бажання вихованців дитячого будинку.

«Святий Миколай уже сказав мені по секрету про ваше бажання. Я обіцяю, що ви і дитячу виставу побачите в Харкові на свята, і електросушарки для білизни отримаєте», - пообіцяла вона вихованцям дитбудинку.

Вікторія Маренич вже не вперше відвідує Краснокутський дитячий дошкільний будинок для дітей-сиріт і дітей, що залишилися без батьківського піклування. Попередні подарунки - пральна машина і 2 бойлери - вже допомагають створювати в дитячій установі атмосферу комфорту і затишку.