Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Палаці Студентів Юридичної академії відбулися урочисті заходи до Дня працівника суду

У Палаці Студентів Юридичної академії відбулися урочисті заходи до Дня працівника суду

Сьогодні у Палаці Студентів Національної юридичної академії України імені Я. Мудрого відбулися урочисті заходи з нагоди Дня працівників суду. В урочистостях взяли участь голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, ректор Національної юридичної академії України імені Ярослава Мудрого Василь Тацій.

«Відповідальність за долі людей накладає особливий відбиток на професію і вимагає поряд з бездоганним знанням Закону розсудливих і виважених рішень в інтересах конкретної особистості, чиї права були порушені, в інтересах всього українського народу.

Рішення будь-якого суду починається зі слів «Ім'ям України». Я уявляю, яка відповідальність лягає на тих, хто представляє державу у сфері правових відносин і від імені держави виправдовує чи засуджує, відновлює порушені права чи обмежує в правах відповідно до закону.

Яка держава, такий і суд - це поширена думка середньостатистичного громадянина. Довіра суспільства до третьої гілки влади - мабуть, найвища оцінка діяльності представників судової системи, застава успішних перетворень у сфері правових відносин. Я бажаю всім вам успіхів у роботі, справедливих рішень, суспільного визнання і поваги з боку учасників судового розгляду», - звернувся з вітальним словом до присутніх Михайло Добкін.

Теги