Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Досягнення футбольних команд Харківщини - доказ ефективної роботи Федерації футболу України

Досягнення футбольних команд Харківщини - доказ ефективної роботи Федерації футболу України

Голова Харківської обласної Федерації футболу Володимир Бабаєв привітав спортсменів Харківщини з 20-річним ювілеєм Федерації футболу України. «Дуже хвилююча дата - 20 років Федерації футболу України. Ми всі причетні до цього ювілею, і наша любов до футболу сьогодні дозволяє сказати, що ці 20 років Федерації футболу України працювала дуже ефективно. Виступи футбольних команд різного рівня доказ того, що Федерація жива, здорова і вміє працювати», - підкреслив Володимир Бабаєв.

За його словами, досягнення футбольних команд Харківщини дозволяють говорити про роботу Федерації, самих спортсменів та їх тренерів. Зокрема, жіноча команда «Житлобуд-1» стала неодноразовим чемпіоном України і володарем Кубка України. Також високих результатів досягла харківська команда з футзалу «Локомотив». Відмінні результати показує улюблена всіма харків'янами команда «Металіст», за яку вболівають вже не тільки в Харкові, а й за межами міста і країни.

Як зазначив Володимир Бабаєв, не в останню чергу розвиток футболу на Харківщині просувається завдяки зусиллям обласного і міського керівництва. Зокрема, це стосується роботи щодо Євро-2012.

«Відкриваються нові футбольні поля, надається постійна підтримка дитячо-юнацького футболу. Всі пам'ятають, що як тільки Михайло Маркович став мером, відразу ж підписав всі необхідні документи для того, щоб в Харкові проводилися матчі Євро-2012. У результаті ми маємо можливість бачити кращі команди Європи, та й світу, і я хочу запевнити, що обласна і міська Федерації футболу зроблять все можливе, щоб і вболівальники, і команди почувалися в Харкові затишно», - підкреслив голова Харківської обласної Федерації футболу.