Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбулася церемонія нагородження переможців ХІІІ обласного конкурсу «Вища школа Харківщини - кращі імена»

У Харкові відбулася церемонія нагородження переможців ХІІІ обласного конкурсу «Вища школа Харківщини - кращі імена»

Сьогодні в Палаці студентів Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» відбулася урочиста церемонія нагородження переможців ХІІІ обласного конкурсу «Вища школа Харківщини - кращі імена». На церемонії були присутні голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, голова Харківської міської ради Геннадій Кернес, народний депутат України Валерій Писаренко.

Михайло Добкін, звертаючись до присутніх, підкреслив величезне значення людей, які присвятили себе сфері вищої освіти.

«Наш регіон є визнаним в Україні та за її межами центром підготовки висококваліфікованих фахівців, професіоналів, людей, які вміють мислити широко, неординарно і втілювати свої знання на практиці. Над створенням цього авторитету невпинно працюєте ви, науково-педагогічні працівники вищих навчальних закладів. Завдяки вам на Харківщині реалізовано понад 600 освітніх та міжнародних програм у сфері освіти, підписані договори про співпрацю із закордонними партнерами з 58 країн. Близько 15 тисяч іноземних громадян з 112 країн проходять професійну підготовку в 35 вищих навчальних закладах. Тринадцятий рік поспіль завдяки конкурсу «Вища школа Харківщини - кращі імена» ми відкриваємо для себе нових цікавих людей, які відбулися і в професії, і в суспільному житті», - зазначив під час церемонії нагородження Михайло Добкін.

Під час урочистої церемонії кожен із 10 переможців конкурсу отримав головний приз - скульптуру «Христина», диплом та пам'ятний подарунок, всі інші учасники заходу - по буклету «Вища школа Харківщини - кращі імена».

Довідка. У 2011 році в конкурсі взяли участь 177 викладачів з 49 вищих навчальних закладів в номінаціях: «Декан», «Завідувач кафедрою», «Викладач фундаментальних дисциплін», «Викладач гуманітарних дисциплін», «Викладач професійно-орієнтованих дисциплін» і «Вчений».