Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Витрати на капітальне будівництво в 2012 році не будуть вище цього року

Витрати на капітальне будівництво в 2012 році не будуть вище цього року

Про це в ході традиційного спілкування з представниками місцевих та регіональних ЗМІ «Чай з губернатором» повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін. «Поки ми ще не до кінця чітко розуміємо розмір субвенцій з держбюджету на капітальне будівництво. Але це не проблема. Я абсолютно впевнений, що капітальні витрати 2012 року не будуть вищими, ніж у 2011 році. По-перше, буде менше витрат на Євро 2012. По-друге, економіка на місці не стоїть. Цього року прибуткового податку ми зберемо більше на 17%, ніж у минулому», - зазначив Михайло Добкін.

За словами губернатора Харківщини, в наступному році серед пріоритетних галузей фінансування залишаться ті, які були і в цьому році.
«Є першочергові статті видатків - це заробітна плата, медикаменти, енергоносії та харчування в школах і лікарнях. Ми завжди закладаємо до обласного бюджету додаткові кошти на випадок, якщо не буде вистачати грошей на зарплату бюджетникам. У цьому році на це було закладено 30 млн. грн.», - додав голова ХОДА.