Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

10 вищих навчальних заклади Харківської області передано до сфери управління Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України

10 вищих навчальних заклади Харківської області передано до сфери управління Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України

Про це у ході прес-конференції повідомив начальник Головного управління освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації Роман Шаповал. «Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2011 року «Деякі питання управління вищими навчальними закладами» фактично до Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України надано в додатку перелік вищих навчальних закладів Харківської області в незалежності від рівня акредитації, які додаються до сфери управління Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України», - зазначив Роман Шаповал.

Згідно розпорядження до сфери управління Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України додаються наступні заклади I-II рівня акредитації: Краснодарський технікум механізації сільського господарства ім. Ф.Тимошенка, Липковатівський аграрний коледж, Харківський технікум залізничного транспорту, Харківський обліково-економічний технікум-інтернат Ф.Ананченка, Чугуєво-Бабчанський лісний коледж.

Також до сфери управління Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України додаються ВНЗ III-IV рівня акредитації: Харківська державна зооветеринарна академія, Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва, Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка, Українська державна академія залізничного транспорту, Харківський національний медичний університет.