Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Прокуратура Харківської області своєю діяльністю сприяє реалізації головної ідеї Конституції України: держава - для людини

Прокуратура Харківської області своєю діяльністю сприяє реалізації головної ідеї Конституції України: держава - для людини

«Своєю діяльністю ви кожен день стверджуєте, що навіть за недосконалої законодавчої бази можна досягати успіхів в роботі з відновлення законності і наведення порядку, захисту інтересів держави і дотримання прав особистості. Оголосивши пріоритетами боротьбу з корупцією, зловживаннями в сфері економічних та земельних відносин, злочинами проти особистості, прокуратура Харківської області своєю діяльністю сприяє реалізації головної ідеї Основного закону Україна: держава - для людини», - зазначив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, вітаючи працівників прокуратури з професійним святом.

За словами голови ХОДА, за 20 років незалежності громадянське суспільство нашої країни пройшло кілька етапів становлення, піднімаючись щоразу на більш високий рівень усвідомлення своїх прав і свобод. Разом із суспільством продовжують розвиватися і вдосконалюватися, наближаючись до європейської моделі, основні правові інститути держави.

Михайло Добкін також підкреслив, що, вітаючи працівників органів прокуратури з наступаючим професійним святом, Президент України Віктор Янукович відзначив внесок прокуратури у розбудову правової держави і визначив наступні кроки на шляху до створення сучасної демократичної правової держави. «Реформування правової системи є найважливішою складовою програми модернізації країни, яка охоплює всі сфери життєдіяльності складного державного механізму», - підкреслив голова ХОДА.