Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євро-2012 - можливість презентувати Україну та Польщу в Європі

Євро-2012 - можливість презентувати Україну та Польщу в Європі

У ході зустрічі з керівництвом Харківської області Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Польща в Україні пан Генрик Литвин зазначив, що в результаті проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 співробітництво між Україною та Польщею ще більше зміцниться. «Ми розраховуємо на ще більш ефективне співробітництво завдяки Євро-2012, але чемпіонат Європи з футболу - вже ефект нашої співпраці. Без нашого щільної взаємодії ми не отримали б право спільно його проводити. Євро-2012 - ще одна можливість для нас презентувати наші країн в Європі і подати приклад успішної співпраці країни - члена Європейського союзу з країною-сусідом», - зазначив він.

Генрік Литвин підкреслив, що Євро-2012 надасть додаткові можливості для бізнесменів обох країн, і висловив надію, що це буде період активного розвитку бізнесу.

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін зазначив, що за час Євро-2012 контакти, які налагоджені між державами, зміцніють. Губернатор висловив упевненість в тому, що буде міграція уболівальників навіть між тими містами, де проводяться матчі Чемпіонату Європи.

«Дуже радий, що у наших країн спільно все вийшло. Були проблеми з підготовкою на Україну, висловлювалися побоювання з приводу введення в експлуатацію об'єктів Євро в деяких польських містах, але я думаю, що це робили ті, хто або хотів нас поквапити, або дуже засмутився, що проведення Чемпіонату Європи з футболу дісталося саме нашим країнам », - підкреслив він.