Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відкрито готель для студентів Інститута підготовки кадрів для органів прокуратури юридичної академії імені Ярослава Мудрого

Відкрито готель для студентів Інститута підготовки кадрів для органів  прокуратури юридичної академії імені Ярослава Мудрого

Сьогодні відбулось урочисте відкриття готелю № 15 при Інституті підготовки кадрів для органів прокуратури Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» по вул. Пушкінській, 106/104. В церемонії взяли участь голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, Харківський міський голова Геннадій Кернес, ректор Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» Василь Тацій, Генеральний прокурор України Віктор Пшонка. В ході церемонії керівництво ВНЗ отримало від підрядчика символічний ключ від готелю і вручило студентам почесні ордери на поселення.

«Відкриття цього гуртожитку велика подія для нашої Юридичної академії України імені Ярослава Мудрого. Ми йшли до цього декілька років. В цьому гуртожитку є всі умови для того, щоб комфортно жити та навчатися: він поєднаний переходом з навчальним корпусом, у кожній кімнаті є вихід до мережі інтернет. Також відкриття цього гуртожитку вирішує проблему житла для університету. Це дуже важливо, оскільки 95% студентів денного відділення з інших міст та областей України», – зазначив ректор Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» Василь Тацій.

Гуртожиток також буде задіяно для розміщення іноземних гостей під час проведення Євро 2012. У ньому дво- і тримісні номера. Усього 1230 місць. Будівництво готелю обійшлося у 63 млн. грн.

Також Віктор Пшонка, Михайло Добкін, Сергій Чернов та Геннадій Кернес оглянули готель, спортивний комплекс та навчальний корпус Інституту підготовки кадрів для органів прокуратури та залишили записи у Книзі почесних гостей університету.