Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Чорнобильці Харківщини мають повну підтримку керівництва області

Чорнобильці Харківщини мають повну підтримку керівництва області

Про це сьогодні після зустрічі з головою Харківської облдержадміністрації Михайлом Добкіним заявив голова Харківської обласної організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль Україна» Анатолій Вінник. «Ми звернулися до губернатора Харківської області Михайла Добкіна, щоб він вислухав наші проблеми. Зустріч відбулася. Ми розуміємо, що чорнобильські проблеми залежать від центральної влади - Кабінету міністрів, Верховної Ради та Пенсійного Фонду України. Але, в особі Михайла Добкіна ми в черговий раз отримали повне розуміння і підтримку».

При цьому, за словами голови міського комітету ветеранів Чорнобиля Володимира Проскуріна, Михайло Добкін запевнив чорнобильців, що ніяких протиправних дій по відношенню до них у Харківській області не буде.

«З чуток, збираються переглядати всі пенсійні справи чорнобильців, які виграли суди, незважаючи на те, що терміни оскарження цих рішень минули. На зустрічі з губернатором Харківської області Михайлом Добкіним ми отримали запевнення в тому, що таких протиправних дій в Харківській області не буде. Таке рішення нас повністю задовольняє і в черговий раз показує те, чим ми пишалися завжди: ставлення органів влади до харківських чорнобильців як завжди на висоті», - сказав Володимир Проскурін.