Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Нагороджені переможці обласного фестивалю ораторського мистецтва

Нагороджені переможці обласного фестивалю ораторського мистецтва

Традиційно в жовтні на Харківщині проводиться обласний конкурс ораторського мистецтва. Цього року він відзначив 10-річний ювілей та набув статус фестивалю. На районному рівні в конкурсі взяли участь 683 учня загальноосвітніх навчальних закладів, в обласному – 44, в тому числі троє представників шкіл-інтернатів. Тема їх виступів - «Вірю в майбутнє твоє, Україно!».

Свої нагороди дипломанти фестивалю отримали під час відкриття ІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, що відбулись в Харківській академії неперервної освіти. Абсолютним переможцем фестивалю ораторського мистецтва стала учениця 11 класу ліцею Нововодолазького району Лілія Рудич.

Переможців фестивалю привітали начальник Головного управління освіти і науки ХОДА Роман Шаповал, заступник директора Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України Юрій Завалевський, ректор Харківської академії неперервної освіти Любов Покроєва.

Лауреати конкурсу підготували виступ-колаж із власних творів. В концертній програмі виступили солісти студії естрадного вокалу «Журавушка» Харківського обласного палацу дитячої та юнацької творчості.

Теги